Propun un sondaj pentru cele mai neinspirate intersectii din oras, inclusiv semne de circulatie puse aiurea. Daca din propuneri se aduna mai multe de 10 atunci cred ca se impune un clasament. "rog seriozitate"
http://www.primariamedias.ro » Forumul Oficial al Primăriei Mediaş
sa merg cu masina in medias !
(3 posts)-
Posted 8 months ago #
-
eu propun o lista cu soferi handicapati in trafic si numere de masini, lasa tu intersectiile neinspirate din oras ca deja asta ii gargara ieftina cu intersecti si semafoare. zi mai bine ca romanul nu stie sa respecte regulile de circulatie...nu ca sunt semnele puse aiurea. Aia cu semnele sa i-o spui lu MUTU.
Posted 7 months ago # -
Scuze ca raspund intarziat, dar politicos ma intreb: daca nu respecti o regula de circulatie cretina, atunci esti handicapat? Eu am luat permisul pe vremea cand semnalizai ca sa schimbi banda sau directia de mers, dar am vazut si atatea gropi de primavara la care schimbam toate becurile nu numai semnalizarea.
Raman la parerea ca cele mai bune rezultate se obtin daca o iei de la un capat (sau poate de la indicatoare sau poate de la sensuri giratorii). Imi pun sperante in sedinta din februarie (stie cineva componenta comisiei asteia?)Posted 6 months ago #
Reply
You must log in to post.