MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Mii de medieșeni la cea de-a XIII-a ediție a tradiționalei sărbători „Ziua Recoltei“

Mii de medieșeni au luat parte sâmbătă la cea de-a XIII-a ediție a tradiționalei sărbători „Ziua Recoltei“, organizată de către SC Piața Prim Com SA și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

Noutatea de anul acesta a constat în participarea localităților învecinate, care s-au înscris și la concursurile tradiționale „Cel mai frumos stand“ și „Cămara tradițională“, concursuri care s-au bucurat în această ediție de o participare extrem de numeroasă.

 

Și unitățile de învățământ și-au adus contribuția la reușita manifestării, cu un număr de peste 300 de participanți, care au defilat la „Parada costumelor de toamnă“ sau au amenajat standuri cu produse confecționate de ei înșiși.

 

Evenimentul a debutat la ora 10.30, în Piaţa Primăriei Mediaş, iar după slujba religioasă și cuvântul oficialităților, spectatorii s-au putut bucura de un program artistic de înaltă calitate și au putut degusta produse tradiționale oferite de producătorii și comercianții din zonă. Programul artistic, prezentat de Văru’ Săndel, i-a inclus pe: Etnic, Costel Popa, Vasile Pădure, Iosif Zoltan, Diana și Bianca Crețu, Alin Matyas, Antonia Glogovețan, Fanfara Formusika, Ansamblul Purtata și Ansamblul de Dansuri Maghiare Kekiringo.