MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Ateliere creative pentru copii la Hanul Greweln

Ateliere pentru copii la Hanul Greweln

Municipalitatea medieșeană organizează ultima zi cu ateliere creative pentru copii din această vară, desfășurate la Hanul Greweln, în data de 8 septembrie, între orele 11:00 și 13:00.

O atmosferă de sărbătoare cu baloane de săpun și globuri de sticlă îi așteaptă pe cei mici, pentru a petrece o sâmbătă de neuitat. De asemenea, vor fi pregătite materiale pentru pictură și desen, o piesă de teatru special creată pentru micii spectatori și la final, animație, minidiscotecă cu personaje din povești.

În cadrul Școlii de vară 2018, peste 300 de copii au participat la o gamă variată de activități: lectură, teatru, dans, pictură pe scuturi de lemn și confecționare de măști.

Organizatorii și-au propus să promoveze și să susțină meșteșuguri precum țesutul, cusutul, olăritul, sticlăria și să dezvolte creativitatea și imaginația copiilor, cu sprijinul partenerilor: Clubul lui Miki, Asociația Teatrul Popular, Asociația Pusteblumme, Clubul Copiilor, Teracota, dar și cu implicarea comunității Pledoarie pentru IE.