MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Campanie de donații pentru secția COVID a Spitalului Mediaș

Campanie de donații pentru secția COVID a Spitalului Mediaș

            În contextul creșterii numărului infectărilor cu noul coronavirus SARS COV 2, primarul municipiului Mediaș a dat startul unei noi campanii de donații pentru Spitalul Municipal Mediaș și pentru secția de COVID din cadrul acestei instituții.

            Astfel, astăzi, 12 martie 2021, primarul Gheorghe Roman, alături de viceprimarul Dan Sima și deputatul Christine Thellmann au făcut donații constând în alimente de bază și produse de igienă, care vor ajunge la persoanele internate în secția COVID din cadrul spitalului.

             În declarația oferită, primarul Mediașului a îndemnat locuitorii municipiului să se alăture acestui demers, dată fiind prelungirea stării cauzate de infectarea cu COVID, precum și permanenta nevoie de a asigura dotarea corespunzătoare a secției special amenajate pentru tratarea acestor pacienți.

Având în vedere faptul că și în orașul nostru numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este tot mai mare, consider că gestul de a face o mică donație pentru oamenii internați la secția COVID din Mediaș este binevenit. Ca primar, am făcut tot ce este posibil pentru ca această secție să fie una modernă și să dispună de toată aparatura necesară. În astfel de perioade grele pentru noi toți, este important să ne solidarizăm și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutorul nostru.
Dragi medieșeni, vă îndemn pe toți cei care aveți posibilitatea să luați legătura cu conducerea spitalului și să faceți astfel de donații“, a declarat primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

 

Anamaria Prodan
Compartiment Relații Publice