MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Exercițiu în domeniul situațiilor de urgență la sediul Primăriei Mediaș

În conformitate cu legislația în vigoare și ordinul nr. 80/26.02.2019 al prefectului județului Sibiu privind pregătirea în domeniul situațiilor de urgență a localităților, instituțiilor și agenților economici,  Municipiul Mediaș desfășoară un exercițiu pentru situații de urgență ce va avea loc luni 08.04.2018. între orele 11.50 -12.30, ce constă în evacuarea tuturor persoanelor aflate în incinta primăriei Mediaș între aceste ore.
 
Exercițiul face parte de asemenea din planul de instruire și pregătire pentru situații de urgență a populației și angajaților primăriei Mediaș și constă în principal în  intervenția pentru stingerea incendiului și evacuarea persoanelor surprinse de incendiu la diferite nivele în clădire, acordarea asistenței medicale persoanelor rănite și transportul acestora la spital.
 
Scopul exercițiului este antrenarea și verificare modului de răspuns a personalului municipiului Mediaș  și a forțelor de sprijin în cazul unei situații de urgență.
 
Pe perioada exercițiului  luni 08.04.2019 intre orele 11.50 -12.30) nu se va lucra cu publicul iar cetățenii aflați în primărie sunt rugați să se conformeze mesajelor persoanelor desemnate și să se evacueze împreună cu angajații primăriei în Piața Corneliu Coposu.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat cetățenilor pe perioada desfășurării exercițiului.