MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Medieșenii s-au calificat în finale la Jocurile Internaționale ale copiilor organizate în Kaunas, Lituania

În data de 6 iulie, medieșenii s-au întrecut la baschet, atletism și tenis de masă împreună cu copiii din întreaga lume, la Kaunas, în Lituania.

La atletism, la proba de 400 metri băieți, Loghin Alin Vasile a ieșit pe  Locul V în serie, dar nu s-a calificat nici în finala A, nici în B. La proba de 400 metri fete, Vasiu Raluca și Vasiu Catalina au ratat calificarea în finală.

La proba de 1500 metri băieți au concurat Gorbea Cristian Petre Ioan și Oroian Stefan Alexandru Cristian s-a calificat în al VII-lea timp în Finala B, la atletism.

Tot la atletism, la proba de 800 metri fete au concurat Weber Ștefania și Mărginean Iulia. Iulia s-a calificat în Finala A, cu primul timp din concurs, 2' 19''.23. Ea va concura în data de 7 iulie, în finala A, la ora 17.35, pe Stadionul din Kaunas.

La aruncarea greutății au concurat Bulucz Andreea Krisztina și Veza David. Ambii au ratat calificarea în finală.

La tenis de masa, un singur concurent a rămas în competiție. Este vorba de Baltag Tudor Alin, cel care în data de 7 iulie, va juca la Kaunas, în primii 16 sportivi, pentru a accede în sferturile de finală.

Echipa de baschet formată din Antal Sergiu Rareș, Albu Andrei, Balasoiu Sebastian și Deac Alexandru Viorel s-a calificat in primele 8 echipe, după ce au învins echipele din Israel și Ungaria.

Din trei jocuri au câștigat două, fiind învinse la două puncte de echipa din Elveția.

Să le urăm medieșenilor succes și să le ținem pumnii să se întoarcă acasă cu medalii.