MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Noi restricții la nivelul municipiului Mediaș din 05.11.2020

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, desfășurată în data de 5 noiembrie 2020, a fost adoptată Hotărârea nr. 76/2020, care prevede o serie de măsuri, obligatorii începând cu data de 5 noiembrie 2020, până în data de 19 noiembrie 2020.

Astfel, este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, pe întreg teritoriul județului Sibiu.

 

În ceea ce privește activitatea desfășurată în localurile de tipul restaurantelor şi cafenelelor, aceasta este interzisă, în interiorul clădirilor, fiind permise prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoane cazate în cadrul acestor unităţi.

 

De asemenea, în perioada 5.11 – 19.11.2020 sunt interzise pentru municipiul Mediaș organizarea şi desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole şi/sau concerte, precum și organizarea şi desfășurarea spectacolelor de tipul drive–in.

             

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă în aceeași perioadă, respectiv 5.11 – 19.11.2020

 

Textul integral al Hotărârii nr. 76/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu poate fi consultat accesând link hotărâre integrală.