MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Dragi medieșeni,

 

3 iunie este ziua Mediașului, este ziua noastră, a tuturor celor care iubim acest oraș. Tot în aceste zile, se împlinesc 4 ani de când ați ales să fiu primarul municipiului Mediaș. În acest timp, am reușit să formez o echipă puternică la nivelul administrației publice locale, care, în urma întâlnirilor cu dumneavoastră, a înțeles care sunt prioritățile orașului. Astfel, în acești patru ani, am deblocat și am semnat contracte de investiții pe fonduri europene, guvernamentale și de la bugetul local, de peste 150 de milioane de euro, investiții care se vor regăsi în dezvoltarea și modernizarea orașului nostru.

Știu că sunt încă destule aspecte de îmbunătățit, dar, din mesajele pe care mi le transmiteți, constat cu bucurie că o mare parte dintre dumneavoastră sunteți mulțumiți de activitatea mea și sunteți mândri de felul în care începe să arate orașul nostru. Iar pentru tot acest dialog constant și constructiv, eu vă mulțumesc!

În ceas de sărbătoare, urez tuturor medieșenilor, atât celor rămași acasă, cât și celor stabiliți în alte localități, un sincer „La mulți ani“, multă sănătate și numai bucurii.

La mulți ani, Mediaș!

 

Gheorghe Roman
Primarul Municipiului Mediaş