MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Dragi medieșeni,

La început de an, doresc să vă adresez urări de bine, sănătate și împliniri pe toate planurile!

2021 va fi un an al continuității, un an în care ne dorim cu toții să ne reluăm viața și obiceiurile dinainte de pandemie. Până atunci, voi trata cu maximă responsabilitate atât aplicarea normelor și măsurilor impuse de către autoritățile naționale pentru protejarea noastră împotriva îmbolnăvirii și răspândirii coronavirusului, dar în același timp ne vom concentra și asupra demarării în condiții de maximă siguranță a următoarei etape, aceea de vaccinare în masă împotriva virusului SARS COV 2.

Îmi propun continuarea și dezvoltarea proiectelor aflate în acest moment în derulare. Demararea unor proiecte noi, care au ca scop dezvoltarea și modernizarea Mediașului, este un alt obiectiv pe care mi-l propun pentru 2021.

Consolidarea echipei din cadrul administrației locale va avea cu siguranță ca rezultat obținerea performanței la nivel local, îmbunătățirea și eficientizarea serviciilor oferite.

Vă asigur de preocuparea mea constantă de a dialoga permanent cu dumneavoastră, pentru a cunoaște problemele orașului și pentru a putea, împreună, să găsim soluțiile cele mai eficiente.

Vă mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea de care dați dovadă.

Gheorghe Roman,

Primarul Municipiului Mediaș