MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

 Dragi medieșeni,

Ne confruntăm în această perioadă cu o situație de criză cauzată de coronavirusul COVID 19. Este momentul să dăm dovadă de responsabilitate și să fim solidari în această luptă, deoarece numai printr-un efort comun putem trece cu bine peste această încercare.

Suntem cu toții datori să respectăm în totalitate măsurile impuse de către autorități, deoarece starea de urgență decretată în acest moment în întreaga țară ne obligă să acționăm în consecință.

Înțeleg că restricțiile la care suntem supuși ne afectează pe fiecare dintre noi, dar numai acționând unitar putem depăși acest moment, extrem de dificil. Vă rog să aveți încredere în autorități, să vă informați doar din surse oficiale și să acționați rațional, evitând panica. Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră va acționa cu conștiinciozitate, punând astfel pe primul loc atât siguranța proprie, cât și a celor dragi.

Vă asigur că aveți în continuare întregul meu sprijin, dar și al colegilor mei, în rezolvarea tuturor problemelor cu care vă confruntați în această perioadă și cărora vom încerca să le găsim cele mai bune soluții. Vă îndemn așadar să păstrați legătura cu administrația publică, folosind ca mijloc primordial adresa de mail primaria@primariamedias.ro, dar și pagina oficială de facebook a Primăriei Municipiului Mediaș.

Vă doresc fiecăruia dintre dumneavoastră multă sănătate!

 

Gheorghe Roman
Primarul Municipiului Mediaş