MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

„Let’s do it, România!” - Eveniment amânat din cauza condițiilor meteo

Datorită condițiilor meteorologice nefavorabile precum și pentru evitarea expunerii participanților la riscuri și posibile accidente, activitățile din cadrul campaniei „Let’s do it, România!” programate pentru data de 5 octombrie 2019, de la ora 9.00, se vor amâna pentru o dată ulterioară.
Mulțumim pe această cale tuturor unităților de învățământ, societăților comerciale și comunității medieșene pentru sprijinul și interesul acordat.
 

Primăria Municipiului Mediaș, cu sprijinul întregii comunități, va organiza în data de 5 octombrie 2019 activități de ecologizare în mai multe zone de pe raza municipiului, folosite ca spații de recreere și activități în aer liber.
Întâlnirea organizatorilor cu persoanele dornice să participe la activitățile din cadrul „Let’s do it, România!’’ va avea loc în dimineața zilei de sâmbătă, 5 octombrie 2019, la ora 9.00, în Piața C. Coposu, locul în care se vor alcătui echipele și se vor prelua materialele și echipamentele de lucru. Normele de siguranță și alte informații utile pentru persoanele care doresc să participe la Campania „Let’s Do It, România!’’ sunt puse la dispoziție pentru consultare, în holul sediului Primăriei municipiului Mediaș.

Proiectul „Let’s do it, România!”, cea mai amplă campanie de ecologizare destinată curățirii și întreținerii zonelor verzi și arealelor naturale din România, adună, în fiecare an, sute de mii de participanți, la nivel național. Instituții, asociații și O.N.G. de profil, corporații precum și voluntari de toate vârstele își aduc contribuția la menținerea unui mediu curat și protejarea spațiilor verzi împotriva depozitării necorespunzătoare a deșeurilor.