MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

„Let’s do it, România!” – 19 octombrie 2019

În  data de 19 octombrie 2019 vor fi organizate și în municipiul Mediaș activități de ecologizare în mai multe zone de pe raza municipiului, folosite ca spații de recreere și activități în aer liber.
Întâlnirea organizatorilor cu persoanele dornice să participe la activitățile din cadrul „Let’s do it, România!’’ va avea loc în dimineața zilei de sâmbătă, 19 octombrie 2019, la ora 10:00, în Piața C. Coposu, locul în care se vor alcătui echipele și se vor prelua materialele și echipamentele de lucru. Normele de siguranță și alte informații utile pentru persoanele care doresc să participe la Campania „Let’s Do It, România!’’ sunt puse la dispoziție pentru consultare, în holul sediului Primăriei Municipiului Mediaș.

Proiectul „Let’s do it, România !”, cea mai amplă campanie de ecologizare destinată curățirii și întreținerii zonelor verzi și arealelor naturale din România, adună, în fiecare an, sute de mii de participanți, la nivel național. Instituții, asociații și O.N.G. de profil, corporații precum și voluntari de toate vârstele își aduc contribuția la menținerea unui mediu curat și protejarea spațiilor verzi împotriva depozitării necorespunzătoare a deșeurilor.