MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Înregistrare sistematică pentru înscrierea gratuită a terenurilor situate în extravilanul Municipiului Mediaș și satul Ighișu Nou

Primăria municipiului Mediaș anunță că a lansat programul de înregistrare sistematică pentru  înscrierea gratuită a terenurilor situate în extravilanul Municipiului Mediaș și satul Ighișu Nou.

În conformitate cu prevederile art. 16 alin. 1 lit. b din Regulamentul  „privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară” emis de A.N.C.P.I., precum și în baza Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996 , Primăria Municipiului Mediaș împreună cu P.F.A. Mașca Miron  în calitate de prestator al lucrării, organizează în data de 28.09.2021 la ora 13:00, la sediul Primăriei Mun. Mediaș, Piața Corneliu Coposu, nr. 3, Sala mare de ședință o întâlnire de informare cu cetățenii pentru identificarea problemelor privind înscrierea din oficiu a terenurilor situate în extravilanul Municipiului Mediaș și sat Ighișu Nou în cartea funciară.

Persoanele interesate sunt invitate să participe la dezbaterile care vor avea loc, pe această temă.

Accesul în sală se face cu respectarea legislației privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coranavirus SARS-COV 2.