MUNICIPIUL MEDIAŞ
portalul oficial al municipiului

Noi modernizări la Spitalul Municipal Mediaș

Noi modernizări la Spitalul Municipal Mediaș

 

            Vineri, 21 mai 2021, a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare la secția de Neurologie a Spitalului Municipal Mediaș, precum și dotarea secției de Radiologie cu aparatură de specialitate constând într-un aparat de radiologie mobilă și un computer tomograf.  Lucrările au fost posibile datorită unui parteneriat între municipalitate și compania Romgaz SA. În urma investițiilor realizate, secția de Neurologie va beneficia de 3 saloane reabilitate la standarde europene, fiecare pat fiind dotat cu rampă de oxigen cu alarmare și supraveghere video permanentă.

„Așa cum se poate observa, parteneriatul care există între Primăria Mediaș și Compania Romgaz este extrem de util pentru Mediaș și pentru medieșeni. Am văzut astăzi investițiile importante care s-au realizat la Spitalul Municipal și nu pot decât să mă bucur că realizăm aceste lucrări extrem de benefice tuturor. Îmi doresc ca acest parteneriat să existe în continuare și profit de ocazie pentru a mulțumi directorului general al Romgaz, consiliului de administrație și tuturor celor care susțin Spitalul Municipal Mediaș.“, a declarat dl. Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

„Mă bucur să văd că efortul financiar prin conceptul de responsabilitate socială al Romgaz s-a materializat eficient în investițiile Spitalului Mediaș. Romgaz va rămâne alături de Spitalul Municipal Mediaș și de alte spitale din zonă, prin conceptul de responsabilitate socială, având în vedere nevoia de dezvoltare sustenabilă și durabilă a societății și comunității. Cu certitudine orice cerere de sponsorizare venită din partea Spitalului Municipal Mediaș va fi analizată cu grijă, în raport cu politica de sponsorizare aplicată la nivelul companiei noastre.“, a declarat dl. Jude Marius Aristotel, director general Romgaz.

Mă bucur că astăzi am avut ocazia să participăm la recepția finală a aparatului computer tomograf și a aparatului de radiologie mobilă. Săptămâna viitoare, producătorul va efectua un training cu personalul secției de radiologie, astfel încât explorările funcționale cu această aparatură nouă să poată începe într-un ritm normal. Mă bucur că acest proiect desfășurat cu sprijinul Companiei Romgaz, al Primăriei și al Consiliului Local Mediaș a prins contur, arătând că acest parteneriat între compania Romgaz și Primărie este unul de succes și care ne-a ajutat în realizarea unor proiecte. M-am bucurat că astăzi au fost alături de noi domnul primar Gheorghe Roman și domnul director general al companiei Romgaz, Aristotel Jude. 

În ceea ce privește secția de neurologie, ne-am bucurat de sprijinul Primăriei în reabilitarea a trei dintre saloane, care în momentul de față sunt la standarde europene, fiecare pat e dotat cu rampă de oxigen cu alarmare și supraveghere video permanentă, tocmai pentru ca bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiții, atât în ceea ce privește cazarea, cât și realizarea actului medical de către personalul de specialitate.“, a declarat dl. Nicorici Constantin Gheorghe, managerul Spitalului Municipal Mediaș.